به گزارش قدس آنلاین، این محقق روابط بینالملل در توئیت خود آورده است: در بسیاری از گفتوگوها در مورد ایران، تحریمها، اصلاحات یا انقلاب، فرض بر این است که در صورت موفقیت یک انقلاب، تحریمها از بین خواهند رفت. اما به احتمال زیاد، ایالات متحده از تحریمها به عنوان اهرمی برای گرفتن امتیازهای هر چه بیشتر از یک دولت پس از انقلاب استفاده خواهد کرد.
پتی در توئیت خود تاکید کرده، این یک قمار بزرگ است که در آینده کشورتان به خارجیها بر سر میز تصمیمگیری جا دهید؛ حتی اگر انگیزه واشنگتن فقط نیتهای مهربانانه نسبت به ملت ایران باشد - نه آن چیزی که تاریخ نشان میدهد - آمریکا اولویتهای متفاوتی با مردم ایران خواهد داشت.
در ادامه این رشته توئیت آمده: پس از انقلاب سودان، دولت ترامپ تا زمانی که دولت جدید سودان ۳۳۵ میلیون دلار به قربانیان آمریکایی القاعده پرداخت نکرد، از لغو تحریمهای تروریسم خودداری کرد. این پولی بود که میتوانست برای بازسازی کشور برای همه سودانیها هزینه شود.
این محقق آمریکایی در توئیت خود اضافهکرده، در نهایت سودان سال گذشته دچار کودتای دیگری شد. فشار ایالات متحده احتمالا دلیل اصلی کودتا نبود اما پرداخت رشوه تحقیرآمیز به خارجیها آخرین چیزی بود که انقلابیون در حالی که انقلابشان هنوز جوان و شکنندهبود به آن نیاز داشتند.
پتی در ادامه توئیت، به مساله سوریه نیز اشاره کرده: یا انقلاب به رهبری کردها در سوریه را در نظر بگیرید. با وجود آزادکردن بیشتر مناطق شمال شرق از اسد و شکست داعش، شورشیان هنوز مجبور بودند برای سادهترین معافیتهای تحریمی التماس کنند. این کمک، سالها پس از میزبانی پایگاههای ایالات متحده به آنها رسید.
به نوشته این محقق آمریکایی، تحریمهای ایران چند لایه هستند؛ اگر تحریمهای تروریسم را لغو کنید، همچنان تحت تحریمهای هستهای هستید و غیره. دولت بعدی ایران احتمالاً مجبور خواهد بود امتیازهای بزرگتری نسبت به سودان بدهد یا از اهرمهای بیشتری نسبت به کردهای سوریه برای رفع تحریمها استفاده کند.
وی در این رشته توئیت به این مساله نیز اشاره کرده که «احکام صادر شده توسط دادگاههای ایالات متحده تا حدودی ایران را مسئول ۱۱ سپتامبر شناختهاند. تصور اینکه دولت آمریکا بگوید «بله شما جمهوری اسلامی نیستید اما هنوز مسئول بدهیهای آنها هستید و نمیتوانید نفت بفروشید مگر اینکه بخشی از درآمد به خانوادههای ۱۱ سپتامبر برسد" سخت نیست.
پتی در ادامه یادآور شده: تحریمهای ایالات متحده علیه اتحاد جماهیر شوروی هنوز در مورد کشورهای جانشین پس از شوروی اعمال میشد. بسیاری از آن کشورها سالها طول کشید تا از فهرست تحریم خارج شوند. دههها، حتی اوکراین در سال ۲۰۰۶ و مولداوی و روسیه در سال ۲۰۱۲.
وی در توئیت خود تصریح کرده: «اگر معتقدید منافع کشورتان مستلزم تضعیف هر چه بیشتر موقعیت ایران است، این خبر خوبی برای شماست؛ اما اگر علاقمندید که ایرانیها در یک دموکراسی موفق زندگی کنند، باید پاسخی برای اجتناب از «تحریمهای ابدی» داشته باشید.»
نظر شما